top of page

De provincie Antwerpen verwelkomt u graag op de trefdag van 20 oktober 2019 te Duffel.

Deelnameprijs is 30€ per persoon. Hiervoor krijg je een welkomstontbijtje, 2 activiteiten naar keuze, een lunch buffet en een afscheidsdrank. Je kan zelf kiezen uit verschillende activiteiten. We werken hier met eerste en tweede keuzes omdat het aantal plaatsten beperkt is. VOSOG voorziet een bus voor de verplaatsing tussen de verschillende activiteiten.

De verkiezing van een nieuw landelijk bestuur zullen ook op deze dag plaats vinden. Alle stemgerechtigde van een kern kunnen hun stem uitbrengen voor het middagmaal.

PROGRAMMA

9u00 – vertrek pendelbus van station Mechelen

Als VOSOG willen we inzetten op ecologische oplossingen. Daarom bieden we een pendelbus aan van het station van Mechelen naar Duffel. De Bus zal klaar staan bij het station vanaf 8u15, ze vertrekt richting Duffel om 9u00. Er zijn verschillende treinen per uur die aankomen in Mechelen van over het hele land, meer info op nmbs.be. (max. aantal pendelaars is 50 personen)

9u15 – Aankomst in ’t Lepeltje (Naalstraat 43/D, Duffel) + verkiezing landelijk bestuur

De start van de trefdag is om 9u15 in 't Lepeltje te Duffel (Naalstraat 43/D, Duffel). Hier zal je verwelkomd worden met koffie of thee en een koffiekoek. Gelieve niet te vergeten u daar even aan te melden.

Voor de afgevaardigde met stemrecht van een kern; vergeet niet uw stem uit te brengen voor de verkiezingen van het landelijk bestuur.

9u45 – Wintertuin OLV Waver of Centrum Duffel

In de voormiddag heb je keuze uit 2 activiteiten. Alle verplaatsingen gebeuren met de bus die voorzien is. In de titel staat een korte beschrijving, voor meer info klik op de knop hiernaast. Per activiteit is het maximum aantal deelnemers 50 personen. De eerste 50 personen die zich inschrijven voor een activiteit zijn zeker van hun keuze, nadien zal je automatisch bij de andere keuze gezet worden.

  • WINTERTUIN OLV WAVER: een verborgen parel van de art nouveau.

  • CENTRUM DUFFEL: gids met exclusieve toegang tot kasteelruïne Ter Elst

12u30 – Lunch buffet en verkiezingen landelijk bestuur

Terug allen aangekomen bij het 't Lepetje zullen we samen een lunch nuttigen.
Op het menu staat een uitgebreide Breugeltafel. Dranken tijdens het de middagpauze zijn zelf te bekostigen.

14u00 – Proefstation voor groententeelt of Fort Duffel

Ook in de namiddag heb je keuze uit 2 activiteiten. Alle verplaatsingen gebeuren met de bus die voorzien is. In de titel staat een korte beschrijving, voor meer info klik op de knop hiernaast. Per activiteit is het maximum aantal deelnemers 50 personen. De eerste 50 personen die zich inschrijven voor een activiteit zijn zeker van hun keuze, nadien zal je automatisch bij de andere keuze gezet worden.

  • PROEFSTATION VOOR GROENTENTEELT: onder leiding van een gids brengt u een bezoek aan de serres en de proefvelden.

  • FORT VAN DUFFEL: gluren in donkere hoeken, een belevenis waar je terug stapt in de tijd

16u30 – Afscheidsdrink

Hier krijg je ter afsluiting van een mooie dag nog een drankje aangeboden door VOSOG.

17u15 – Vertrek pendelbus naar station Mechelen

Gelieve het verschuldigde bedrag (30€ x aantal deelnemers) over te schrijven op rekening van VOSOG-Antwerpen BE49 9731 7622 3671 (Argenta). Enkel wanneer het bedrag op die rekening staat is de inschrijving geldig.

Heb je nog vragen? Gebruik dan gerust het contactformulier.

We danken u alvast voor de interesse, en zullen u met open armen ontvangen in Duffel.

 

Tot op 20 oktober,

Het bestuur VOSOG-Antwerpen

bottom of page